Zo trots op Lizzy, ze is weer mama geworden, deze keer van vijf prachtige pupjes. Lizzy is heel zorgzaam en beschermend naar haar pupjes. Ze verliest ze geen seconde uit het oog. Andere honden mogen nog even niet op kraamvisite komen, ze wil in alle rust lekker van haar eigen kleintjes genieten. En plassen? dat gaat heel snel even tussendoor en dan met een sprintje weer terug naar binnen. Lieve Lizzy, je bent een super mama!

Hieronder de eerste portretjes van de kleintjes, eerst twee foto's van haar mooie dochter, daarna ook haar zonen prachtig in beeld. 

De kleintjes hebben de oogjes open en kijken voorzichtig de wereld in. 

Alweer drie weekjes oud, wat gaat het toch altijd snel, ze waggelen al flink rond en vinden het leuk nieuwe dingen te ontdekken, maar vandaag een rondje buiten lopen was toch nog wel erg spannend. Zeker weten dat ze morgen al een stuk zelfverzekerder zullen rond kijken. 

Heerlijk om te zien hoe hun wereldje langzaam aan wat groter wordt. 

En dan mogen ze steeds vaker naar buiten en wordt hun wereldje ineens veel groter, heel spannend allemaal, ze zijn nog maar zo klein.

De wind, de grassprietjes en een vlinder, de grasmaaier en een vliegtuig, zoveel nieuwe indrukken. 

en nu met naam:

En dan vliegen ze uit... de grote wereld in. Heel spannend voor jullie en ook voor jullie nieuwe baasjes. En heel rustig voor ons. Wat hebben we enorm van jullie genoten, zo lief en knuffelig. Met liefde hebben we jullie stapje voor stapje voorbereid op een mooi leven. Geniet samen met jullie baasjes! Dag lieverds... xxx ... En dag lieve mama Lizzy, we zijn heel trots op je, je hebt het weer super gedaan! 

Mama Lizzy met dochter Sammie.