Fenna is bevallen van een heel elftal, ons grootste nestje ooit. Het was een makkelijke en snelle bevalling en mama Fenna kijkt heel gelukkig. De pups zijn lekker stevig en drinken allemaal prima. 

Net drie daagjes oud, wat doen ze het goed. Ze zijn met velen, maar komen allemaal in gewicht prima aan. Mama Fenna heeft melk genoeg voor allemaal. Ook lukt het alle pupjes om zelfstandig de melkbar te vinden. Wat zijn we weer trots. 

En past nog prima op één hand. Gewichtjes rond de 300 a 350 gram. 

Bijna twee weekjes oud, wat groeien ze hard. Lekkere bolle buikjes, heerlijke tevreden pupjes. Prachtig!

 

En alle elf prachtig op een rij, geweldig toch. We genieten volop.

Drie weekjes oud, oogjes open, een eerste voorzichtige blik de wereld in. Al echt nieuwsgierig. 

Vier weekjes alweer, met hun lieve oogjes kunnen ze je al heerlijk aanstaren. Langzaam zijn ze alles aan het ontdekken, eten ook al zelf brokjes, drinken heel graag nog warme melk bij mama, maar het overgrootste deel van de dag liggen ze lekker tegen elkaar aan te slapen. 

Ohhh... wat een knappe snoetjes, lieve oogjes en onschuldige en dromerige blikjes.

Voor de eerste keer naar buiten, héél spannend en beetje koud. Even wennen hoor. 

Tussen de regenbuien door toch zoveel mogelijk buiten spelen. Na tien minuutjes willen ze graag weer naar binnen waar ze heerlijk verder spelen. Er valt ook zoveel te ontdekken en vervolgens lekker op een bergje in slaap vallen. Super leuk, zoveel broertjes en zusjes. 

Een heel elftal, dus we gingen ervan uit dat het een flinke drukke bende zou gaan worden, maar wat zijn ze toch lief samen. Heerlijke pupjes die na een uur spelen zelf weer de rust opzoeken en heerlijk gaan slapen. Ze zijn dol op brokjes zoeken. Zodra de kastdeur van de brokjes open gaat, komen ze aangerend en gaan keurig zitten en kijken ze ons doordringend aan. Ja, we hebben samen een heerlijk ritme gevonden, lange dagen, we hebben er onze handen vol aan, maar we hebben ze stuk voor stuk in ons hart gesloten, de knuffelbeertjes. 

Lieve kanjers, wat hebben we van jullie genoten. Nu is het tijd om naar de nieuwe gezinnen te gaan, heel spannend, maar allemaal zitten ze op jullie te wachten om samen er een mooie tijd van te gaan maken. Het is erg rustig bij  ons nu, we missen jullie, dikke knuffel!