De kleintjes van Charlie zijn geboren, vier prachtige pupjes in verschillende kleurtjes. Charlie geniet en alles gaat super. 

en hier zijn de eerste portretjes van Charlie haar kleintjes.

En alweer een weekje oud, kijk ze eens groeien, het gaat zo hard.

Wat zijn het toch weer heerlijke pupjes, We kunnen onze ogen er niet vanaf houden, en Charlie ook niet :)

Wat zijn ze leuk hè, we smelten helemaal. Langzaam beginnen ze de wereld te ontdekken. 

Kijk ze eens groeien, de prachtige vierling van Charlie, ook wel de Charlie's Angels genoemd ;)

De verdeling is gemaakt, twee van de vier hebben al hun definitieve naam. De nieuwe baasjes staan te popelen, maar wij houden ze nog fijn een paar weekjes hier. Heel veel knuffelen en met kleine stapjes de wereld ontdekken. En mama Charlie, maar ook de tantes die hier rondlopen, helpen graag mee de kleintjes wegwijs maken.  Daarnaast rent Charlie ook elke dag lekker mee in het bos, vinden wij belangrijk voor onze moedertjes. Samen met haar vriendinnen is dat altijd feest. 

Vier op een rij, wat zijn ze leuk he. 

Heerlijk weer buiten, dus lekker spelen op het gras. En natuurlijk ook even tussendoor tijd maken om te poseren voor een foto!

Dank je wel lieve Charlie voor de fijne tijd samen. We hebben van elk moment genoten. De lange wandelingen in het bos, de eindeloze knuffels die we van je mochten ontvangen, je gekwispel, je schuine koppie als je iets wilt, zelfs de tig keren dat we de achterdeur voor je open deden omdat je liever uit de vijver dan uit je drinkbak wilde drinken. En natuurlijk je ontzettend goede zorgen voor je kleintjes. Je hebt het weer geweldig gedaan!

Lieve Charlie, samen met haar vriendinnen. We missen je meisje, tot snel weer, altijd welkom om te komen spelen!