Kijk eens hier, onze lieve Bella heeft vier prachtige dochters gekregen, twee bruintjes en twee blonde meisjes. Het was een lange bevalling. Natuurlijk zijn we geen seconde geweken van haar zijde. Bella is zo'n lieve mensgerichte hond. Inmiddels is ze weer helemaal uitgerust en geniet ze volop van haar kleintjes. Ze is zo zorgzaam en geduldig. 

Wat groeien ze ongelooflijk hard, lekkere tevreden pupjes met bolle buikjes. Mama Bella doet het weer geweldig.

De oogjes zijn open en wat groeien ze hard zeg. Mama Bella heeft duidelijk lekkere melk. Ze beginnen ook al heel voorzichtig wat wankele stapjes te zetten, maar het allerliefste liggen ze lekker op een hoopje te slapen. 

Wat een heerlijk viertal, nog zo pril....

Alweer vier weekjes, wat vliegt de tijd. Alles gaat nog rustig aan, heel voorzichtig wordt hun wereldje groter. 

Heerlijk lentezonnetje, dus even naar buiten met de kleintjes. Ohhhh... wat was dat spannend en eigenlijk toch beetje koud volgens de kleintjes. En het gras kriebelt aan hun pootjes. Eerlijk gezegd vonden ze er nog niets aan. Dus daarna weer snel naar binnen waar heel veel leuk speelgoed ligt op de warme matjes in de zo vertrouwde omgeving. 

Wat boffen we met het weer, heerlijk! De pupjes kunnen veel buiten spelen en daar valt zoveel te ontdekken. De grassprietjes, waaiende blaadjes, vogeltjes en allemaal die geurtjes. Zodra ze moe zijn zoeken ze lekker weer binnen hun rust op. 

Hierboven knappe Zita

En nog een prachtig fotomodelletje, hierboven Quinn

Kijk Shabby eens genieten!

En last but not least hierboven Lea

Lieve kleine schatjes, wat hebben we veel samen gespeeld, geknuffeld en ontdekt. Wat een liefde hebben jullie ons gegeven. Tijd om uit te vliegen is bijna aangebroken. Wat zal het spannend voor jullie zijn om zonder jullie o zo relaxte mama Bella en zonder jullie zusjes nu verder te gaan, maar jullie gaan zeker weten bij jullie nieuwe baasjes een hele fijne tijd krijgen. Wij hebben jullie in ons hart gesloten, niemand neemt ons deze prachtige weken die we samen hebben doorgebracht af. We gaan jullie los laten, hoe moeilijk ook. Het allerbeste lieve kleine knuffeltjes. 

 

En dank je wel lieve mama Bella, dit was je laatste nestje. Je bent echt een toppertje. We houden van je!